Klanten

ACA IT-Solutions
Voor ACA IT-Solutions heb ik een oplossing geschreven om de Unit4 installatie van een klant te beveiligen met two-factor authentication die verzorgd wordt door SafeNet. Hiervoor is ook samengewerkt met Unit4.

 

 

 

Ergon Werkmakelaars
Ergon Werkmakelaars is er voor grote en kleine bedrijven die slim willen omgaan met personeel én iets willen bijdragen aan de maatschappij. Hiervoor is dan ook in samenwerking met de ICT afdeling een applicatie ontwikkeld die gestart is als een client volgsysteem en steeds verder evolueert.
 
Inmiddels is het systeem uitgebreid met roosters, presentie administratie, vragenlijsten, aanmeld mogelijkheden voor externe partijen en uitgebreide rapportages.
 
 
 
 

Pyton Travel, an Amaedeus company
Pyton Travel heeft in het verleden een systeem ontwikkeld waar reisorganisaties gebruik van maken om vakantie pakketten, maar ook losse vluchten, accommodaties en transfers te zoeken en verkopen. Dit systeem wordt nu opnieuw opgezet met nieuwe technologieën om beter te voorzien in de wensen van de klanten en met een betere en toekomstgerichte opbouw.